Even voorstellen…

Mijn naam is Ellis Thomassen.

Ik ben al meerdere jaren werkzaam binnen de autismezorg en als zelfstandig autismecoach. Ik ben vanuit mijn thuissituatie bekend met autisme.
Inmiddels werk ik 7 jaar in de hulpverlening en ben ik mij sinds 2 jaar volledig op autisme gaan richten. Ik werk graag socratisch; ik onderzoek graag samen met jou wat bij jou past!
Daarnaast richt ik mij met name op plannen, organiseren, studeren en werk.

Verborgen talenten

Ik geloof er sterk in dat mannen en vrouwen met autisme veel verborgen en ongebruikte talenten en mogelijkheden hebben. Soms missen ze alleen nog de juiste kennis en inzichten en iemand die ze stimuleert en uitdaagt. Door gebruik te maken van de sterke kanten, het eigen maken van belangrijke kennis en aanleren van vaardigheden help ik mensen met autisme zich verder te ontwikkelen.

Persoonlijke benadering

Zorg en ondersteuning op basis van kleinschaligheid waarborgt een persoonlijke benadering. Ik investeer in een vertrouwensband om zo samen met jou te werken aan jouw ontwikkeling. Deze vertrouwensband is de basis om persoonlijke groei in gang te zetten en vervolgens te blijven groeien. Ik ben ervan overtuigd dat succeservaringen leiden tot meer zelfvertrouwen en daarmee zelfregie.

Maak gerust kennis.

Neem con­tact op voor meer in­for­ma­tie of een vrij­blij­vend ken­nis­ma­kings­ge­sprek.

Maak gerust kennis.
Maak gerust kennis.
Maak gerust kennis.